Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya yakın ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Cam yangın kapıları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine müsaade verirken yangına karşı saye sağlar. Bu baplar, faziletli sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve dumanın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak mesleklenmiş yangına dayanıklı pencere kullanır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sarmal Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu konum kontrol edilmelidir. 

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Fevkda ülke düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın yahut evgin tavır vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page