Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri yüz kapılar beis görmez.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Tuzakışveriş merkezi, beyaz perde, meslek, sayrılarevi gibi kombine dirim alanlarında yangın kapısı tasarrufı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da acil çıkış kapıları yangın çabucak kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise sarsıntı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya Yangın Merdiveni Kapısı sahiptir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu kalıp kontrol edilmelidir. 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı evgin çıkış için kullanılacaksa o çağ gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın merdiveni bapsı, Yangın Merdiveni Kapısı kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kızılınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Birfena yangın kapısı modelinin iz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, yangın kapısı çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın kapıları kabilinden modeller bile bulunuyor.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page